Tottenhamin urakka eurokentillä jatkuu ensi vuoden puolella Eurooppa-liigassa. Asia varmistui, kun lontoolaisjoukkue kaatoi TsSKA Moskovan 3–1 ja päätyi seitsemällä pisteellään kolmanneksi Mestarien liigan E-lohkossa.

Alan Dzagojev vei lohkojumbo TsSKA:n johtoon avausjaksolla, mutta Dele Alli ja Harry Kane käänsivät pelin Tottenhamille vielä ennen taukoa.

Ottelun lopullinen ratkaisu oli vieraiden kokeneen maalivahdin Igor Akinfejevin oma maali 78. minuutilla.

Motivaatiota Spursilla riittänee myös maanosan kakkoskilpailussa, sillä Eurooppa-liigan voittajalle on luvassa paikka ensi kauden Mestarien liigaan.

Lohkovoittaja Monaco hävisi samaan aikaan pelatussa lohkon toisessa kamppailussa Joel Pohjanpalon edustamalle Leverkusenille 0–3.

Gracenote Live

@GracenoteLive
CSKA goalkeeper Igor Akinfeev has now failed to keep a clean sheet in his last 39 #UCL appearances.

Spursin ensimmäinen tilanne avautui vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen Allille, joka puski pallon kuitenkin ohi maalin.

Dzagojev hiljensi Wembleyn 33. minuutilla. Hän pääsi viimeistelemään kovin vapaasti Zoran Tosicin voitettua pääpallon.

Vieraiden johto kesti vain viitisen minuuttia, sillä Alli hyödynsi puolustuksen virhearvion Christian Eriksenin lähettämässä keskityspallossa. Mies otti pallon haltuun ja viimeisteli toisella kosketuksellaan sisäsyrjällä.

Kane rokotti TsSKA:ta 45. minuutilla näyttävän kuvion päätteeksi. Täysosuman pohjustivat Eriksen ja viimeisen syötön antanut Danny Rose.

Kanella oli mahdollisuus toiseen osumaan jälkimmäisellä jaksolla, mutta veräjänvartija Akinfejev pysäytti miehen vapaapotkun.

Reilut kymmenen minuuttia ennen loppua tullut viimeinen osuma merkittiin Akinfejevin omaksi maaliksi. Mies töpeksi pallon erikoisella tavalla sisään Allin puskettua Kanen keskityksestä.

Akinfejevin kyseenalainen putki jatkuu, sillä hän on edellisen kerran pitänyt nollan Mestarien liigassa vuonna 2006.