Middlesbrough’n manageri Aitor Karanka oli vaikuttunut Liverpoolin esityksestä joukkueiden keskiviikkoillan kohtaamisessa.

Adam Lallana teki kaksi maalia ja Divock Origi yhden, kun vierasjoukkue vei kolme pistettä mukanaan Riverside Stadiumilta. Vakuuttava 3–0-voitto riitti nostamaan Liverpoolin sarjataulukon kakkossijalle.

– Se oli vaikeata, koska pelasimme parasta joukkuetta vastaan, jonka olemme tällä kaudella kohdanneet. Heitä oli mahdotonta pysäyttää, Karanka sanoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Toisella puoliajalla kahden uuden pelaajan voimin yritimme prässätä heitä korkeammalta, mutta se oli vaikeata, koska he osoittivat olevansa todella hyvä joukkue. Ja tänään he voivat sanoa ja myöntää olleensa meitä paljon, paljon parempia, hän jatkoi.

Karanka muistutti, että täksi kaudeksi Valioliigaan palannut Middlesbrough on kuitenkin pelannut hyvin viime aikoina.

– Olemme aina antaneet vastuksen jokaiselle joukkueelle, mutta tänään se oli mahdotonta. En voi sanoa mitään pahaa pelaajistani, koska taistelu kentällä oli mahtavaa, hän painotti.

– Yritämme jatkaa eteenpäin tietäen, että meillä on erittäin tärkeä peli täällä lauantaina. Oli vaikeata hyökätä, kun pallo ei ollut meillä. Meidän on kuitenkin taas muistettava se, kuinka hyviä olemme olleet parissa edellisessä pelissä.