Crystal Palace debytoi eilen Valioliigassa Sam Allardycen alaisuudessa. Eagles joutui tyytymään 1-1-tasapeliin, vaikka voittokin oli tarjolla.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin tilanne, jossa Crystal Palacen Wilfried Zaha kaatui kentän pintaan rangaistusalueen tuntumassa. Erotuomari Mark Clattenburg näki Zahan filmanneen tilanteessa ja antoi Eagles-laiturille tilanteesta varoituksen.

Ottelun jälkeen todistettiin erikoista tilannetta. Watfordin maskotti, Harry the Hornet, sukelsi kentän pintaan imitoidakseen Zahan kaatumista. Allardyce ei luonnollisesti pitänyt näkemästään.

– Maskotti meni liian pitkälle, eikö niin? Jos pelaaja sukeltaa, hän ei suutu niin pahasti. Tilanteessa oli kontakti, rangaistuspotkua ei annettu, Allardyce kertoi ottelun jälkeen The Guardianin mukaan.

Useamman brittilähteen mukaan maskotin toimista voi seurata jatkotoimenpiteitä. Allardycen mukaan seurallakin on vastuunsa.

– Valioliiga ja Englannin jalkapalloliitto voivat katsoa tilanteen ja tehdä mitä haluavat. Olisimme voineet nähdä erilaisen reaktion. Mutta minä en nähnyt sitä. Olen enemmän huolissani joukkueeni esityksestä, kokonaiskuvasta, Allardyce muotoili.

Sky Sportsin mukaan Watfordilta ei nähdä toimia maskottiaan kohtaan.

Huom! Allardycen lausunnon suomennosta muokattu kello 19.01.