Swansea tarjoili mukavan lahjan uudelle päävalmentajalleen Paul Clementille. Joukkue voitti Valioliigan 20. kierroksella Crystal Palacen maalein 2-1.

Swansea vahvisti aiemmin tänään Clementin sopimuksen. Kovin pitkään ei Bayern Münchenistä saapunut luotsi ehtinyt tutustua Swansea-organisaatioon ennen ensimmäistä otteluaan.

Alfie Mawson vei uransa ensimmäisella Swansea-maalilla vieraat johtoon juuri ennen taukoa. Wilfried Zaha toi lontoolaiset tasoihin 83. minuutilla, mutta viisi minuuttia myöhemmin Swansea iski toistamiseen. Leroy Fer teki esityön, ja Ángel Rangel laukoi voiton Swansealle.

Voitto nosti Swansean sarjataulukossa sijalle 19. Mitään ei ole vielä menetetty, sillä putoamisviivan paremmalla puolella majaileva Palace on vain pisteen Joutsenia edellä.

Samaan aikaan pelattiin myös Stoken ja Watfordin välinen ottelu. Charlie Adam syötti molemmat osumat Stoken 2-0-voitossa. Ensimmäisen viimeisteli Ryan Shawcross ja toisen Peter Crouch. Molemmat maalit syntyivät erikoistilanteista.

Voitto katkaisi Stoken viiden ottelun voitottoman putken. Watfordille peli sen sijaan oli viides voitoton peräjälkeen.