Francis Coquelin ei pysty pelaamaan muutamaan viikkoon. Arsenalin manageri Arsène Wenger vahvisti asian lehdistötilaisuudessa.

– Coquelin on kolmesta neljään viikkoa sivussa takareisivamman vuoksi. Hän menee tänään kuvauksiin, Wenger sanoi.

Coquelinin takareisi paukkui tiistaina pelatussa Bournemouth-ottelussa. Mikäli tiedot sairauslomasta pitävät paikkansa, ranskalaiselta jäävät väliin ottelut Prestonia, Swanseaa, Burnleya ja mahdollisesti myös Watfordia vastaan.

Coquelin olisi paikattavissa, jos muut keskikentän pohjan pelaajat olisivat rivissä. Ongelma on se, että sairastuvalla on myös Santi Cazorla, minkä lisäksi Mohamed Elneny on Afrikan mestaruusturnauksessa.

Tulevana lauantaina Arsenal pelaa FA Cupin kolmannen kierroksen ottelun Prestonia vastaan. Coquelinin ohella sivussa on muitakin.

– En ole vielä päättänyt, pelaako Danny Welbeck Prestonia vastaan. Hänen kuntonsa on hyvällä tasolla, mutta haluamme antaa hänelle ensin pari peliä U23-joukkueessa, Wenger sanoi pitkään sivussa olleesta hyökkääjästä.

– Welbeckin pelaaminen riippuu myös Lucas Pérezin tilanteesta – hänellä on nilkkavamma. Tulijoista (Theo) Walcott on lähimpänä, muttei vielä valmis.

– Me pelaamme noin 90-prosenttisella kokoonpanolla. Lepuutamme (Laurent) Koscielnya, koska hänet otettiin reisivaivan takia vaihtoon (Bournemouthia vastaan).

– (Varamaalivahti David) Ospina pelaa, mutta lepuutan ehkä (Alexis) Sánchezia. Muut pelaavat.

Paitsi että Mesut Özilkään ei välttämättä pelaa. Hän on ollut sänkypotilaana flunssan takia.

– Mesut Özil tulee tänään lääkärintarkastukseen. Hän on ollut sängyssä kaksi viikkoa. En jaksa uskoa, että hän olisi mukana lauantaina. Kyse on flunssasta, kurkkutulehduksesta. En tiedä tarkemmin.