Kuva: Getty Images

of Germany battles for the ball with of Hungary during the international friendly match between Germany and Hungary at Veltins-Arena on June 4, 2016 in Gelsenkirchen, Germany.
Uutiset

Pep Guardiolan vaikeudet eivät yllätä Bayern-hyökkääjää – ”Valioliiga on vaikea sarja”

Thomas Müller ei ole yllättänyt Pep Guardiolan vaikeuksista Manchester Cityssä. Barcelonassa ja Bayern Münchenissä kaiken voittanut espanjalaisvalmentaja on syyskauden jälkeen Valioliigassa vasta neljäntenä seitsemän pistettä sarjakärki Chelsean perässä.

Guardiolan valmennuksessa Bayernissa pelannut hyökkääjä Müller uskoo Valioliigan näyttäneen jälleen tasonsa.

– Valioliiga on vaikea sarja monilla vahvoilla joukkueilla. Ei ole helppoa voittaa jokaista seuraa. Englannissa on paljon pelejä. Tämä on Pepin ensimmäinen vuosi Cityssä. Moni asia tekee kaudesta hänelle vaikean. En ole itse yllättänyt siitä, etteivät he ole heti alusta mestarisuosikki, Müller kommentoi FCB.tv:lle.

Müllerillä itsellään on ollut uransa vaikein kausi Bundesliigassa. Hyökkääjä on tehnyt Bayernin ensimmäiseen 13 sarjaotteluun vain yhden maalin.

Englantilaiseen futikseen keskittyvä keskustelupalsta Valioforum on avattu! Mukaan kiihkeimpiin keskusteluihin pääset TÄSTÄ.