West Ham yrittää kiivaasti vahvistaa hyökkäystään pelaajahankintojen kautta. Ihan nappiin se ei ole toistaiseksi mennyt.

Hammersin ykköskohde on ollut Sunderlandin hyökkääjä Jermain Defoe. Lontoolaisseura tarjosi 34-vuotiaasta Defoesta Sky Sportsin mukaan kuusi miljoonaa puntaa (noin seitsemän miljoonaa euroa). Sunderlandista sanottiin kiitos ei.

– West Ham teki tarjouksen ja me hylkäsimme sen. Sanoin, ettei hän ole myytävänä, emmekä myöskään aio häntä myydä, Sunderlandin manageri David Moyes sanoi lehdistölle.

– Puhetta on paljon, mutta se ei ole lähtöisin tästä seurasta. En halua käyttää enempää aikaanne tai antaa lisätäytettä palstoille. Muut ihmiset tekevät sen puolestani.

Se siis Defoesta. West Hamin kakkoskohde on ollut Brentfordin Scott Hogan. 24-vuotiaasta hyökkääjästä Hammers tarjosi Skyn mukaan kymmenen miljoonaa puntaa. Ei riittänyt, sillä Brentford haluaa tiettävästi 15 miljoonaa.

Se Hoganista. Seuraavaksi katseet Hullin Robert Snodgrassiin. Paitsi että sekin operaatio on kovaa vauhtia menossa metsään.

Skyn mukaan Hammers tarjosi 29-vuotiaasta laitahyökkääjästä kolme miljoonaa puntaa (3,5 miljoonaa euroa). Hullille tarjous ei kelvannut.

Snodgrassin sopimus umpeutuu kesällä 2018, eikä hän ole ollut halukas rustaamaan nimeään jatkopaperiin. Tällä kaudella Snodgrass on iskenyt 21 ottelussa mukavat tehot 9+2, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.