Kuva: Getty Images

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 17:  David Nugent of Middlesbrough evades Ross Barkley of Everton during the Premier League match between Everton and Middlesbrough at Goodison Park on September 17, 2016 in Liverpool, England.  (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
SiirtomarkkinatUutiset

Middlesbrough luopui harvinaisen maaottelutilaston omaavasta veteraanihyökkääjästään

Mestaruussarjassa pelaava Derby on hankkinut kahden ja puolen vuoden sopimuksella Middlesbrough’n 31-vuotiaan hyökkääjän David Nugentin. Liverpoolin junioriakatemiasta ponnistanut Nugent on pelannut Valioliigaa Boron lisäksi Portsmouthissa, Burnleyssa ja Leicesterissä, mutta nyt tie vie jälleen hänelle tutumpaan Mestaruussarjaan.

Middlesbrough hankki Nugentin Leicesteristä kesällä 2015, mutta kolmen vuoden sopimuksesta jäi lopulta puolet käyttämättä. Viime kaudella Nugent teki Borolle Mestaruussarjassa kahdeksan maalia, mutta Valioliigassa tällä kaudella miehen tilille kirjattiin vain 39 peliminuuttia ja maalitili jäi kokonaan avaamatta.

Sky Sportsin mukaan Derby maksaa Middlesbrough’lle Nugentista 2,3 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Yksi Nugentin uran kohokohdista tuli maaliskuussa 2007, kun hänet valittiin Englannin maajoukkueeseen karsintaotteluun Andorraa vastaan. Nugent pelasi tuolloin Mestaruussarjan Prestonissa ja hän onnistui myös maalinteossa päästyään vaihdosta kentälle. Maaottelu jäi miehen ainoaksi, joten Nugent voi ylpeillä harvinaisella saldolla tehtyään maalin ”jokaisessa” maaottelussaan.

David Nugent on Leicesterin maalitykin Jamie Vardyn hyvä ystävä ja toimi viime vuonna bestmanina Vardyn häissä.

Englantilaiseen futikseen keskittyvä keskustelupalsta Valioforum on avattu! Mukaan kiihkeimpiin keskusteluihin pääset TÄSTÄ.