Kuva: Getty Images

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JUNE 28: James Rodriguez of Colombia celebrates scoring his team's first goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil round of 16 match between Colombia and Uruguay at Maracana on June 28, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil.  (Photo by Jamie Squire/Getty Images)
PääuutisetSiirtomarkkinat

Lehti: Chelsea teki jättimäisen tarjouksen Real Madridin pelaajasta – kieltävä vastaus

Chelsea yritti tosissaan saada Real Madridin James Rodríguezin riveihinsä. Ainakin, mikäli on uskominen kolumbialaista Colombia Confidencial -lehteä.

Lehden mukaan Chelsea tarjosi pelaajasta 90 miljoonaa euroa. Rodríguez itse olisi saanut lontoolaisseurassa reilun palkankorotuksen. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja sai päättää, ja sanoi lopulta ”kiitos ei”.

Kysymys kuuluu: miksei siirtyminen pois koirankopista kiinnostanut? Vielä joulukuussa pelatun seurajoukkueiden MM-turnauksen päätyttyä Rodríguez kommentoi tilannettaan näin:

– Minulla on tarjouksia ja seitsemän päivää aikaa päättää.

Tuolloin kolumbialainen oli hyvin turhautunut. Hän on pelannut Zinédine Zidanen alaisuudessa käytännössä vain jämäminuutteja.

Lausuntoa seuranneella viikolla Chelsea iski Confidencialin mukaan tarjouksensa pöytään. Lähteinä lehti käyttää ”pelaajaa hyvin lähellä olevia henkilöitä”.

Real Madrid tiettävästi antoi Rodríguezille vapaat kädet päättää. 90 miljoonaa on summa, jonka Los Blancos olisi mielihyvin ottanut vastaan, mutta seura ei halunnut pakottaa pelaajaa ulos.

Ja niin siinä kävi, että Rodríguez lopulta päätti jäädä Realiin. Miksi? Lehden mukaan Cristiano Ronaldolla oli näppinsä pelissä. Ronaldo – joka on ilmeisesti Rodríguezin parhaita ystäviä madridilaisseurassa – suostutteli tämän jäämään.

25-vuotias Rodríguez siirtyi Realiin Monacosta kesällä 2014. Tuolloin siirtosumma oli 75 miljoonaa euroa. Tällä kaudella kolumbialainen on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 18 ottelussa yhteensä 982 minuuttia. La Ligassa vain kolme Realin pelaajaa on saanut vähemmän vastuuta kuin Rodríguez.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.

Englantilaiseen futikseen keskittyvä keskustelupalsta Valioforum on avattu! Mukaan kiihkeimpiin keskusteluihin pääset TÄSTÄ.