Kuva: Getty Images

LONDON, ENGLAND - MARCH 07:  Julien Faubert of West Ham United during the Npower Championship match between West Ham United and Watford at Boleyn Ground on March 7, 2012 in London, England.  (Photo by Warren Little/Getty Images)
PääuutisetSiirtomarkkinat

TS: Entinen West Hamin ja Real Madridin pelaaja Turun Interin testissä

Julien Faubertin ura on hieman laskusuunnassa.

Vielä reilu neljä vuotta sitten hän pelasi West Hamissa. Nyt 33-vuotias ranskalainen on Turun Interin testissä. Asiasta uutisoi Turun Sanomat.

Faubert on Cannesin kasvatti. Vuonna 2004 hän siirtyi Bordeaux’hon, josta matka jatkui kolme vuotta myöhemmin West Hamiin. Puoli vuotta (kevät 2009) oikea laitapuolustaja vietti jopa Real Madridissa lainalla.

121 Hammers-pelin jälkeen matka jatkui kesällä 2012 turkkilaiseen Elazigsporiin ja vain puoli vuotta myöhemmin Bordeaux’hon. Kesällä 2015 Faubert jäi työttömäksi, kunnes viime helmikuussa hänet pestattin Kilmarnockiin. Uusi työttömyysjakso alkoi viime kesänä.

Ranskan maajoukkueessa Faubert pelasi yhden ottelun, ennen kuin hän vaihtoi Martiniquen paitaan. Siellä pelejä on tullut yhdeksän.

Englantilaiseen futikseen keskittyvä keskustelupalsta Valioforum on avattu! Mukaan kiihkeimpiin keskusteluihin pääset TÄSTÄ.