Kuva: Getty Images

during the Premier League match between Crystal Palace and Swansea City at Selhurst Park on January 3, 2017 in London, England.
Uutiset

Englannin hylkääminen synnyinmaan puolesta oli valioliigapelaajalle luonnollinen ratkaisu – ”En kadu”

Englannin maajoukkueen hylkääminen ei kaduta Wilfried Zahaa. 24-vuotias Crystal Palace -laituri vaihtoi vuoden 2016 lopulla Three Lionsin paidan Norsunluurannikkon maajoukkueeseen.

Zaha pelasi Englannin väreissä vain kahdessa harjoitusottelussa, joten hän oli edustuskelpoinen pelaamaan synnyinmaansa puolesta.

– Lähdin Englantiin, enkä palannut Norsunluurannikolle. Sain koulutukseni adoptiomaassani ja oli normaalia pelata Englannin nuorisomaajoukkueissa, Zaha kertoi Norsunluurannikon jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Zaha on ollut ratkaisuunsa tyytyväinen. Päätöksenteko ei tullut hetkessä.

– Olen viimeiset neljä vuotta analysoinut tilannettani. Nyt olen tehnyt päätökseni. Nyt haluan pelata Norsunluurannikon puolesta. Heillä on laatupelaajia ja heiltä ovat aina kasvattaneet uusia kykyjä. Tein oikean päätöksen, enkä kadu sitä, Palace-laituri lisäsi.

Englantilaiseen futikseen keskittyvä keskustelupalsta Valioforum on avattu! Mukaan kiihkeimpiin keskusteluihin pääset TÄSTÄ.