Kuva: Getty Images

SUITA, JAPAN - JUNE 07:  Simon Kjaer of Denmark in action during the international friendly match between Denmark and Bulgaria at the Suita City Football Stadium on June 7, 2016 in Suita, Osaka, Japan.  (Photo by Atsushi Tomura/Getty Images)
Siirtomarkkinat

Fenerbahce kiistää Chelsean tarjouksen – ”Valheita ja manipuloivia väitteitä”

Fenerbahcen mukaan Chelsea – tai mikään muukaan seura – ei ole tehnyt tarjousta Simon Kjaerista.

Joidenkin lehtitietojen mukaan Chelsea olisi tarjonnut Tanskan maajoukkuetopparista 16 miljoonaa puntaa (noin 19 miljoonaa euroa). Se ei turkkilaisseuran mukaan pidä paikkaansa.

– Monessa viimeaikaisessa uutisessa on väitetty, että Chelsea olisi tehnyt tarjouksen tanskalaispelaajastamme Simon Kjaerista, Fenerbahcen tiedotteessa sanottiin.

– Fenerbahce ei ole saanut yhtään tarjousta Kjaerista. Väite, jonka mukaan siirto olisi mahdollinen, on virheellinen. Kjaer on onnellinen ja menestyksekäs jäsen joukkueessamme.

– Pyydämme fanejamme sivuuttamaan valheet ja manipuloivat uutiset, joiden tarkoitus on häiritä joukkuettamme.

27-vuotias Kjaer siirtyi Fenerbahceen Lillestä kesällä 2015. Hän on pelannut Turkissa 68 ottelua. Puolustajan – joka voi pelata myös keskikentän pohjalla – sopimus umpeutuu kesällä 2019.

Englantilaiseen futikseen keskittyvä keskustelupalsta Valioforum on avattu! Mukaan kiihkeimpiin keskusteluihin pääset TÄSTÄ.