Liverpoolin Adam Lallana on haluttu mies. The Timesin mukaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan kintereillä ovat Barcelona, Juventus ja PSG.

28-vuotiaan Lallanan sopimus umpeutuu kesällä 2019. Mikäli mies ei halua jatkosopimusta allekirjoittaa ja jos Liverpool mielii kunnollisen korvauksen saada, Lallana on myytävä tulevana kesänä. Vuonna 2018 myyntiarvo olisi jo huomattavasti pienempi.

Aiemmin Lallana on vakuutellut uskollisuuttaan Poolille. Tilanne voi kuitenkin muuttua, mikäli Liverpool ei yllä Mestarien liigaan.

Timesin tietojen mukaan PSG:n kiinnostus on kaikkein vahvinta. Barcelonalle Lallana olisi Timesin mukaan kakkosvaihtoehto, mikäli joukkuekaveri Philippe Coutinho ei ole irrotettavissa.

Juventus taas tiettävästi hakee ensisijaisesti Arsenalin Alexis Sánchezia. Mikäli se ei onnistu, Vanha rouva siirtää kunnolla katseensa Lallanaan.

Lallana siirtyi kesällä 2014 Southamptonista Liverpooliin 31 miljoonan euron kaupassa. Tällä kaudella hän on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 21 ottelua. Valioliigassa Lallana on ollut 7+7-tehoillaan Liverpoolin paras pistemies.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.