Tottenham teki kierroksen avauksessa Harry Kanen johdolla murskaavaa jälkeä. Spurs-hyökkääjä paukutti hattutempun ja West Bromwich jäi jyrän alle 4-0-lukemin.

Voitto kasvatti Tottenhamin voittoputken jo kuuteen otteluun. Samalla joukkue nousi sarjataulukossa toiseksi.

Kane aloitti maalinteon 12. minuutilla hyökkääjän viimeisteltyä 1-0-osuman maalin edustalta Christian Eriksenin tarjoilusta. Ero kasvoi 26. minuutin kohdalla kahteen maaliin, kun Eriksenin laukaus kimposi Baggies-puolustaja Gareth McAuleyn kautta omaan maaliin.

Kane-show sai jatkoa toisella jaksolla. Ensin englantilaispyssy pamautti päivä toisensa 77. minuutilla pamautettuaan komean puolivolleyn sisään Kyle Walkerin keskityksestä. Laitapuolustaja Walker riisti ennen tarjoiluaan pallon huolimattomasti pelanneelta McAuleylta.

Esitys huipentui viisi minuuttia myöhemmin hattutemppuun. Dele Alli antoi korkean pallon eteen rangaistusalueen sisään, josta Kane naulasi loppunumeroiksi 4-0 kotijoukkuen eduksi.

Tottenham-West Bromwich 4-0 (2-0)

1-0 Harry Kane (12.)
2-0 Gareth McAuley Om (26.)
3-0 Harry Kane (77.)
4-0 Harry Kane (82.)