Valioliigalauantain suurimmaksi puheenaiheeksi on noussut jo ennen ensimmäistäkään ottelua Chelsean Diego Costan tilanne. Tällä kaudella 14 liigamaalia paukuttanut kärkipelaaja on Sky Sportsin tietojen mukaan pudotettu lontoolaisten kokoonpanosta tämän illan Leicester-ottelun alla.

Costan väitetään ottaneen yhteen valmennusjohdon kanssa harjoituskentällä, koska osapuolet ovat erimielisiä selkävamman vakavuudesta. Brittimediassa on mainittu myös se, että Kiinasta tullut jättitarjous olisi saanut 28-vuotiaan pelaajan pään pyörälle.

Costa julkaisi myöhään perjantai-iltana virallisella Instagram-tilillään viestin, jossa hän vaikuttaa kannustavan joukkuekavereitaan. Mukana on kentällä otettu juhlimiskuva Pedro Rodríguezin kanssa.

– Anna mennä Chelsea, Costa kirjoitti.

Jo tuhannet ihmiset ovat ehtineet kommentoida päivitystä. Monet heistä ovat Chelsean kannattajia, jotka pyytävät miestä pysymään seurassa.

Maalintekijätilaston ykkösnimi Costa on yksi Chelsean tärkeimmistä pelaajista, ja häntä tarvitaan, jos sinipaidat aikovat säilyttää kärkipaikkansa sarjataulukossa.

Come on Chelsea!!!💙

Kuva, jonka Diego Costa (@diego.costa) julkaisi


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.