Valioliigaviikonlopun odotetuimmassa ottelussa Manchester United saa vieraakseen Old Traffordille sitä viisi pistettä enemmän haalineen Liverpoolin. Vaikka United onkin sarjassa takaa-ajoasemassa, on sillä alla kuuden ottelun voittoputki (kaikissa otteluissa yhdeksän pelin voittoputki), kun Liverpool puolestaan on voitoitta kolmessa viimeisessä pelissään.

Kummankin joukkueen valmennusvastuussa on tulisieluinen mies: Liverpoolilla saksalainen Jürgen Klopp ja Unitedilla portugalilainen José Mourinho. Klopp pitääkin managereita monessa mielessä samankaltaisina.

– Mourinho on aina ollut huippuvalmentaja. Siinä ei ole mitään uutta. Meissä molemmissa on samanlaista kiukkua ja haluamme saavuttaa tuloksia, Klopp luonnehtii Sky Sportsin sivuilla.

– Viime vuonna vierailin ensimmäistä kertaa Old Traffordilla. Siellä oli tiivis, huikea tunnelma. Olimme valmiita peliin ja aiomme olla valmiita nytkin. En usko, että sillä, miten paljon Jose tai minä haluamme voittaa, olisi mitään merkitystä. Ei minun tarvitse muistuttaa pelaajia ottelun tärkeydestä. Asenne ja motivaatio ovat erittäin tärkeitä.

Kloppin kuvaus kantautui José Mourinhonkin korviin. Portugalilainen ei täysin tyrmää kollegansa luonnehdintaa, mutta sanoo olevansa kaksikosta rauhallisempi osapuoli.

-En usko, että olemme yhtä kiukkuisia. Me molemmat vain haluamme voittaa, aivan kuten jokainen manageri. En usko hänen olevan yhtä tyyni kuin minä, Mourinho toteaa Guardianissa.

– Jokaisella on oma luonteensa sekä oma tapansa valmentaa ja johtaa. On meillä varmaan jotain samoja piirteitä, mutta on meillä taatusti erojakin. Tätä peliä ajatellen hän on ihan yhtä motivoitunut kuin minäkin.

– Kyllä minäkin voin juosta sivurajaa pitkin. Pystyn yhä juoksemaan, ei se ole mikään ongelma. Ongelma on tehdä voittomaali viimeisellä minuutilla, Mourinho muotoilee.