Diego Costan seurakaverit Chelseassa ovat kehottaneet kärkipelaajaa pyytämään riitaa anteeksi ja sivuuttamaan kiinalaisten kosiskelut – ainakin ensi kesään asti. Asiasta kertoo Telegraph-lehti verkkosivuillaan.

Costalle on sanottu, että hän tulee vielä katumaan ja hänen tulisi keskittyä auttamaan Chelsea liigamestariksi. Jos hän on vielä sen jälkeen tyytymätön, sitten on aika miettiä mahdollista siirtoa.

Chelsean valmennusjohdon kanssa tiistaina riidellyt Costa pudotettiin joukkueharjoituksista ja tämän illan Leicester-ottelun kokoonpanosta. Hän oli sitä ennen saanut rahakkaan sopimustarjouksen Kiinasta.

Costan kerrotaan ottaneen yhteen Chelsean kuntovalmentajan kanssa. Manageri Antonio Conte asettui jälkimmäisen tueksi, ja tilanne paheni päivää myöhemmin, kun raivostunut italialainen huusi Costalle ”lähde Kiinaan”.

Seurakaverit ovat tapahtumien jälkeen pyrkineet hieromaan sopua. Perjantai-iltana saatiin ensimmäinen positiivinen merkki, kun 28-vuotias Costa kirjoitti Instagramissa kannustusviestin ”Anna mennä Chelsea”. Kapteeni John Terry ja Cesc Fàbregas painoivat välittömästi tykkäysnappia.

Seura toivoo, että tilanne saadaan vielä ratkaistua. Costan odotetaan keskustelevan asiasta Conten kanssa ensi viikolla.

Huippuvireinen Costa on viimeistellyt tällä kaudella 14 maalia ja johtaa Valioliigan maalintekijätilastoa.

Come on Chelsea!!!💙

Kuva, jonka Diego Costa (@diego.costa) julkaisi