Nihkeähkön alkukauden jälkeen viime aikoina selvästi piristynyt Paul Pogba oli sunnuntaina jälleen muissa maailmoissa, kun Manchester United pelasi 1-1 -tasapelin Liverpoolia vastaan (lue otteluraportti). Ranskalaiselle kirjattiin vaatimaton syöttöprosentti eikä hän onnistunut rakentamaan ainuttakaan maalipaikkaa ottelussa.

Squawka

@Squawka
Paul #Pogba completed just 71% of his passes and failed to create a single chance vs. Liverpool today.

Couldn't get a hold on the game.

Pogba jäi mieleen etenkin ensimmäisen puoliajan kolmesta tilanteesta. Ensimmäisessä hän hassasi Unitedin avausjakson kenties parhaan tekopaikan ja toisessa hän aiheutti Liverpooliin maalin johtaneen rankkarin. Pogba päästi lepsulla puolustamisellaan miehensä vapaaksi ja kömpelö käsivirhe oli päivänselvä rankkarin paikka. Kolmannessa tilanteessa Pogba retuutti niskalenkillä Liverpoolin Jordan Hendersonia, mutta tilanteesta ei pilli soinut.

Toisella jaksolla Pogba oli enimmäkseen näkymätön – ehkä joidenkin United-kannattajien mieliksikin? – eikä vaihtoon joutuminen olisi ollut missään tapauksessa väärin.

Sosiaalisen median aikakaudella supertähtiä ei ole totuttu käsittelemään silkkihansikkain, ja maailman kallein jalkapalloilija saikin osakseen irvailua – jälleen kerran.

Atte Henttu

@AHenttu
Kuka on maailman kallein käsipalloilija? Oisko Paul Pogba. #Valioliiga

Paddy Power

@paddypower
Wayne Rooney comes on for Michael Carrick, and not Paul Pogba, because Carrick didn't cost £90m.

Boring Milner

@BoringMilner
I just told Paul Pogba that was my favourite dab of the season. He said What are you on about? I said For the handball. He just stormed off.

SPORF

@Sporf
Paul #Pogba vs Liverpool:

- Yellow haircut ✅
- Own emoji ✅
- One-on-one miss ✅
- Giveaway a penalty ✅

REAL WARRI PIKIN

@drealwarripikin
Pogba planned this game, The "P" on his head means penalty, he was telling us indirectly but we were blinded to see it. #mufc @paulpogba

Vaikka Pogban sunnuntainen peli-esitys tyrmättiinkin lähes yksimielisesti, sai 23-vuotias keskikenttäpelaaja Twitterissä myös ymmärrystä osakseen. Monet uskolliset kannattajat jaksoivat muistuttaa, että kyseessä oli vain yksi ottelu, ja United tulee tarvitsemaan jatkossakin Pogban osaamista.

benedict john

@_JohnnnyBoy_
Come back stronger @paulpogba.One bad performance doesnt define you.Even if the whole world is against him,im standing by this guy 🔴⚪️ #ggmu

;🔰

@JoshSlinger
£90mil or not, Paul Pogba is still human, having one bad game every 3 months is expected, he's still very young and will make mistakes..