West Hamissa lakkoon ryhtyneen Dimitri Payetin tilanteeseen odotellaan ratkaisua lähiaikoina. West Hamin johtoporras tapasi maanantaina Marseillen puheenjohtajan. Vielä ei sopuun siirtosummasta päästy, mutta Sky Sports antaa ymmärtää, että 29-vuotiaalle ranskalaiselle kelpaa vain ja ainoastaan Marseille.

Sky Sports News

@SkySportsNews
BREAKING: Sky sources: Dimitri Payet will only leave West Ham for Marseille for family reasons: skysports.tv/9eFi4k #SSNHQ

Skyn lähteiden mukaan Payet oli saanut tarjouksia myös Englannista ja Kiinasta, mutta nämä eivät häntä lämmittäneet. Perhesyistä mies halajaa palavasti takaisin Etelä-Ranskaan. Payet pelasi Marseillessa kaudet 2013-2015 ja teki näiden kahden kauden aikana yhteensä 15 maalia.

Kaveh Solhekol

@SkyKaveh
Marseille preparing to make another bid for Dimitri Payet. Other English & Chinese clubs have tried to sign him but he only wants Marseille

Marseillen edellinen tarjous Payet’sta oli noin 22,7 miljoonaa euroa, kun West Ham toivoo tiettävästi 34,1 miljoonaa. Marseille on valmistelemassa taitavasta pelaajasta kolmatta tarjousta.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.