Dimitri Payet’n tilanne puhuttaa Englannissa.

West Hamin manageri Slaven Bilic kertoi viime viikolla lehdistölle Payet’n sanoneen, ettei hän aio enää edustaa seuraa. Sittemmin Bilic on antanut asiasta lisätietoja. Tällä hetkellä Payet ei harjoittele muun joukkueen kanssa.

West Ham voitti viikonlopun valioliigaottelussa Crystal Palacen komeasti 3-0. Ottelun jälkeen kapteeni Mark Noble sai vastailla kysymyksiin Payet’n tilanteesta.

– Olen vihainen ja pettynyt, koska olen aina sanonut, että hän on parhaita pelaajia, joiden kanssa olen pelannut, Noble sanoi.

– Minulla oli – sanon oli, koska en olen puhunut hänelle kahteen tai kolmeen viikkoon – hyvä suhde häneen. Mutta en tiedä hänen syitään.

– En aio kommentoida sitä, miksi hän haluaa lähteä, mutta tiedän, että jos joku ei halua pelata joukkueen puolesta, silloin ei kannata pelata.

Noble kehui Bilicin tapaa hoitaa tilanne.

– Mielestäni manageri teki oikean päätöksen. On voitettava otteluita. Jos paras pelaaja ei halua pelata, asialle on luonnollisesti tehtävä jotain.

– Olen ollut täällä koko ikäni, joten minun on vaikeaa ymmärtää, ettei joku halua pelata seuran puolesta. Tämä on valtava seura, ja häntä (Payet’ta) suorastaan palvotaan – tai palvottiin – täällä.