Entinen huipputason tuomari Howard Webb on sitä mieltä, että Manchester Unitedin ja Liverpoolin välisessä ottelussa nähtiin pari selvää tuomarivirhettä.

Ensimmäisessä väärin tuomitussa tilanteessa Wayne Rooney ja James Milner tavoittelivat palloa. Rooney tuli napit edellä Milnerin sääreen, mutta erotuomari Michael Oliver ei nostanut korttia.

– Mielestäni Wayne Rooneyn taklaus James Milneriä kohtaan on jotain keltaisen ja punaisen kortin väliltä, Webb kirjoitti The Timesissa.

– Kun katsoin tilanteen nauhalta – mitä Oliver ei pystynyt tekemään – sanoisin rikkeen olevan keltaisen kortin arvoinen. Rooneyn taklaustekniikka on surkea ja hän on holtiton, mutta hän ojentaa jalkansa kohti palloa. Hän ei käytä liiallista voimaa, minkä vuoksi se ei ole ulosajon paikka.

LFC Fans Corner

@LFCFansCorner
Horrible challenge by Rooney on Milner.

vine.co/v/53I9K37K1gg

Toinen merkittävä virhe nähtiin Untiedin tasoitusmaalissa 84. minuutilla.

– Manchester United hyötyi avustavana tuomarina toimineen Mick McDonough’n virheestä. Avustavan tuomarin työssä sijoittuminen on kaikki kaikessa. Hän ei ole siellä missä pitäisi, eli paitsiolinjan kohdalla.

– Koska hän on väärässä paikassa, hän ei pysty sanomaan, onko Antonio Valencia paitsiossa juuri ennen syötön vastaanottamista. Hän (Valencia) on. Tuossa tilanteessa hän (McDonough) antaa edun hyökkäävälle joukkueelle.

– Hän sai jälkikäteen varmasti tietää olleensa ratkaisevalla hetkellä väärin sijoittuneena.