Chelsean Diego Costa on pyörinyt viime päivät otsikoissa.

On puhuttu Kiina-kytköksestä ja riitelystä joukkueen harjoituksissa. On puhuttu sopimusneuvotteluiden kariutumisesta ja loukkaantumisesta. Ja toki, kun mylly alkaa pyöriä, lopputulemana on otsikko: ”Atlético Madrid haluaa Diego Costan takaisin”.

Nyt on ilmeisesti niin, ettei pelkästään Atleti ole Costan perässä. The Independent tietää kertoa, että myös Barcelona on kiinnostunut keskushyökkääjän palveluksista. Lehden mukaan tarjouksia ei ole vielä esitetty, eikä niitä välttämättä esitetäkään ennen kesää.

Atletin kannalta Costa-linkki on selvä. Jos Antoine Griezmann lähtee huhujen mukaisesti Manchester Unitediin, joukkue tarvitsee uuden ykköskorin hyökkääjän. Esitetyt summat ovat Independentin lähteiden mukaan seuraavaa tasoa: Griezmann sadalla miljoonalla punnalla (noin 114 miljoonaa euroa) Unitediin ja Costa 40 miljoonalla punnalla (noin 46 miljoonaa euroa) Atletiin.

Barcelonan ja Costan välinen suhde on kyseenalaisempi. Independentin mukaan Barcelonassa ollaan huolestuneita Luis Suárezin iästä. Uruguaylainen täyttää ensi viikolla 30. Costa ei kuitenkaan merkittävällä tavalla ratkaisisi ikääntymisongelmaa, sillä hän täyttää lokakuussa 29. Kaiken lisäksi Barca sitoi Suárezin kuukausi sitten uuteen sopimukseen, joka pitää hänet Kataloniassa kesään 2021 saakka.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.