Manchester United on tosissaan Antoine Griezmannin suhteen. Asiasta kertoo The Independent.

Lehden mukaan Unitedissa ollaan jatkuvasti toiveikkaampia sen suhteen, että Griezmann olisi irrotettavissa Atlético Madridista. Se tosin vaatisi mahdollisesti taas maailmanennätyksen rikkomista, tai ainakin sen lähelle yltämistä. Griezmannin sopimuksen ulosostohinta on tiettävästi 100 miljoonaa euroa. Paul Pogbasta United maksoi viime kesänä 105 miljoonaa.

Griezmannin ja Unitedin edustajat ovat Independentin tietojen mukaan neuvotelleet jo useamman kuukauden ajan. Ranskalaishyökkääjä on tiettävästi hyvin innoissaan siirrosta, joka veisi hänet samaan joukkueeseen maajoukkuekaveri Pogban kanssa. Lehden mukaan Griezmann ja United ovat jo sopineet keskinäisen sopimuksensa yksityiskohdista, kuten palkasta ja jopa pelinumerosta.

Siirron suurin este on tällä hetkellä Atléticon parhaillaan kärsimä pelaajien rekisteröintikielto. Atleti saa kyllä myydä pelaajia, mutta se ei saa rekisteröidä uusia pelaajia joukkueeseensa. Niin kauan kuin siirtokielto on voimassa (näillä näkymin vielä ensi kesän ajan), seura tuskin luopuu Griezmannista.

Espanjalais- ja englantilaislähteiden mukaan Atletin ja Diego Costan välillä on yhä vahva yhteys. Madridista kantautuvien tietojen perusteella Costa haluaisi palata Atléticoon. Jos Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin (CAS) toteaa, että Atleti saa rekisteröidä ensi kesänä pelaajia, mylly saattaa pyörähtää liikkeelle. Griezmann Unitediin ja Costa Atléticoon?


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.