Arsenalissa 80-luvulla hyökännyt skotlantilainen Charlie Nicholas uskoo, että Tykkimiesten olisi viisainta myydä ranskalainen keskikenttäpelaaja Francis Coquelin. Coquelin sai seuralta viime viikolla jatkosopimuksen, mutta se ei Nicholasin mielestä takaa mitään.

25-vuotias Coquelin on saanut peliaikaa tällä kaudella 22 ottelussa. Nicholas uskoo miehelle olevan runsaasti käyttöä vielä kevätkaudenkin aikana, mutta sitten saa riittää.

– Ei hänen jatkosopimuksensa minua haittaa. En ole Coquelinin suurin fani, mutta Arsenalilla ei ole sille pelipaikalle kovin montaa vaihtoehtoa, Nicholas toteaa Sky Sportsin sivuilla.

Santi Cazorla on poissa pitkään, Mohamed Elneny on poissa (Afrikan mestaruuskisoissa) ja Jack Wilshere on lainalla, joten Arsène Wengerillä ei ole varaa päästää häntä pois nyt. Mutta kun kaikki ovat kunnossa, terveellä Coquelinilla tekee tiukkaa mahtua 18 pelaajan joukkoon. Sille osastolle tarvitaan vahvistusta, Nicholas jatkaa.

– Hän hoitaa homman lyhyellä aikavälillä, ja sitten hänestä voisi saada kelvollisen hinnan. Se nostaa hänen arvoaan. Minä myisin hänet kesällä, kun kaikki ovat pelikunnossa.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.