Entisen Arsenal-hyökkääjän Charlie Nicholasin mielestä Manchester Unitedin Memphis Depay on vain showponi, joka olisi pitänyt myydä jo viime kesänä. 22-vuotiaan Hollannin maajoukkuelaiturin siirto Lyoniin on sinettiä vaille valmis seurojen päästyä tällä viikolla yhteisymmärrykseen (lue uutinen tästä).

Nicholasin mielestä Depay on kuin köyhän miehen versio Neymarista. Hollantilaisen harhautukset eivät kuitenkaan ole yhtä tehokkaita.

– Olisin luopunut hänestä jo viime kesänä. Hän on vain showponi, jota kiinnostaa Unitedin maine. José Mourinho ei pidä näistä. Kysykää vaikka Joe Colelta. Depay on vain köyhän miehen versio Neymarista. Hän ei edes harhautuksen tehtyään ohita pelaajaa, vaan yrittää uutta temppua, Nicholas ruoti Sky Sportsille.

– Itse olen yllättänyt rahasummasta, jonka United sai Depaysta takaisin. Se kertoo vain, ettei kukaan valioliigajoukkue ole enää kiinnostunut hänestä.

Depay saapui Unitediin kesällä 2015 kovin odotuksin PSV Eindhovenista. Laituri kuitenkin teki lopulta 33 otteluun vain kaksi maalia.

<hr />

<pre><strong>Siirrot, käänteet, puheenaiheet</strong>. <strong>Tammikuun tapahtumat <a href=”https://www.valioliiga.com/valioliigan-tammikuun-siirtoikkuna/”>TÄÄLTÄ</a>.</strong></pre>