Manchester United suunnittelee uutta suurtarjousta Atlético Madridin hyökkääjästä Antoine Griezmannista. Red Devils on The Telegraphin mukaan valmis ostamaan 25-vuotiaan Ranskan maajoukkuemiehen sopimuksen 100 miljoonalla eurolla ulos.

Atlético siirtyy ensi kaudeksi uudelle stadionille. The Telegraph kertoo, että joukkueen uskotaan joutuvan myymään siihen liittyvien lainojen vuoksi vähintään yhden avainpelaajansa.

Atlético-luotsi Diego Simeone ei aio seisoa Griezmannin tiellä.

– Griezmann on tällä hetkellä poikkeuksellinen tapaus. Hän tekee hyvin töitä ja on palannut maalien makuun. Hän on loistovireessä ja on normaalia, että suurseurat ovat kiinnostuneita. En ole yllättänyt, Simeone kommentoi huippuhyökkääjäänsä liittyviä huhuja.

EM-kisoissa viime kesänä maalikuninkuuden voittaneen Griezmannin ulosostosumma nousi hyökkääjän tehtyä kesällä vuoteen 2021 ulottuvan jatkosopimuksen. Ranskalainen on vihjannut haluavansa pelata myös seuratasolla hyvän ystävänsä Paul Pogban kanssa. Unitedin kesällä maailmanennätyshintaan takaisin hankkima keskikenttäpelaaja saattaa olla avainroolissa siirtoneuvotteluissa.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.