Olympique Lyonin puheenjohtaja Jean-Michel Aulas on vahvistanut, että Manchester United -floppi Memphis Depayn hankinta alkaa olla paketissa. Depay saapui jo keskiviikkona Lyoniin ja siirto on käytännössä julkistamista vaille valmis. Hollantilainen saa Lyonilta 4,5 vuoden pelaajasopimuksen.

– Depayn hankinta oli haaveemme, koska etsimme juuri hänenlaistaan pelaajaa. Saimme tilaisuuden neuvotella Manchester Unitedin kanssa, koska José Mourinho ei antanut hänelle juurikaan peliaikaa, Aulas sanoi RMC Sportin haastattelussa.

– Olemme jo periaatteessa tehneet sopimuksen, mutta sopimus pitää vielä allekirjoittaa. Asioita mutkistivat lukuisat bonukset. Siirtosumma lienee noin 16,5 miljoonaa euroa plus kahdeksan miljoonaa bonuksina. Se on suuri investointi, mutta Manchester maksoi Depaysta PSV Eindhovenille 34 miljoonaa plus kahdeksan miljoonan bonukset, Aulas kertoo.

Depaysta tulee siirron myötä Lyonin seurahistorian kuudenneksi kallein pelaaja. Sopimuksesta on vielä useita yksityiskohtia viimeistelemättä, mutta Aulas sanoo luottavansa Manchester Unitedin sanaan. Seurat ovat tehneet kauppoja ennenkin, ja Aulas luottaa siihen, että sopimus saadaan pakettiin 48 tunnin kuluessa eli viimeistään lauantai-iltana. Eikä miehen usko Depayhinkaan luonnollisestikaan hirju.

– Uskomme pelaajaan, joka haluaa osoittaa ilmeiset lahjansa. Olemme seuranneet häntä tarkasti maajoukkueessa ja Eindhovenissa, jossa hän pelasi kaksi loistavaa kautta.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.