Chelsea porskuttaa Valioliigan kärjessä, eikä joukkueelle tunnu tällä hetkellä löytyvän pysäyttäjää.

Edellisessä Leicester-voitossa urallaan ensi kertaa kaksi maalia yhdessä ottelussa viimeistellyt Marcos Alonso on päässyt ensimmäisellä Valioliigakaudellaan hyvin vauhtiin ja viihtyy laidallaan Chelsean ryhmityksessä erinomaisesti.

– Minusta joukkueessa on hyvä tasapaino, Alonso sanoi Chelsean virallisessa uutiskirjeessä ja kiitteli etenkin yhteistyötä oikealla laidalla Victor Mosesin kanssa.

– Meidän ei tarvinnut ennakkoon jutella toistemme kanssa siitä mitä teemme. Monissa otteluissa hän nousee enemmän ja minä ehkä varmistan enemmän, mutta se riippuu myös siitä miten vastustaja pelaa ja on hyvä, että meillä on variaatioita ja monia vaihtoehtoja.

Alonso debytoi Chelseassa lokakuussa ja on debyyttinsä jälkeen pitänyt avauksen paikkansa. Espanjalainen sanoo päässeensä suhteellisen helposti sisään Antonio Conten 3-4-3-järjestelmään.

– Se ei poikkea kovin paljon siitä mihin totuin Fiorentinassa, joten tänne tullessani se oli helppo omaksua. Muutamia erilaisia asioita toki on ja olemme tehneet töitä niiden suhteen managerin kanssa. Kaukana tämä ei kuitenkaan ole siitä jalkapallosta jota viime vuonna pelasin.