Crystal Palace on vahvistamassa rivejään Sunderlandin Patrick van Aanholtilla. The Guardianin mukaan noin 10,5 miljoonan euron kauppa on lähellä toteutumista. Siirtosumma voi nousta erinäisten ehtojen täyttyessä noin 14 miljoonaan euroon.

Van Aanholt on ollut säännöllinen avauskokoonpanon pelaaja kuluvalla kaudella. Manageri David Moyes on tiettävästi ollut tyytymätön hollantilaisen suorituksiin puolustuspäässä.

Van Aanholt on vahvasti hyökkäysorientoitunut laitapuolustaja. Hollantilaispelaaja on onnistunut maalinteossa kolmesti kuluvalla kaudella.

Black Cats hylkäsi aiemmin Eaglesin tekemän 8,1 miljoonan euron tarjouksen. Korotettu tarjous sai Sunderlandin muuttamaan mieltään, ja kauppa toteutunee lähipäivien aikana.

Van Aanholt on Palace-manageri Sam Allardycelle tuttu pelaaja. ”Big Sam” valmensi 26-vuotiasta hollantilaista vielä viime kaudella Sunderlandissa.

Sekä Sunderland että Crystal Palace taistelevat Valioliigassa putoamista vastaan. Eagles on sijalla 18, Sunderland pitää viimeistä sijaa pisteen vähemmän keränneenä.

Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.