Yaya Tourén alkukausi oli synkkä. Kokenut keskikenttäpelaaja joutui Pep Guardiolan koirankoppiin, ja pelasi kauden ensimmäisen Valioliiga-ottelunsa vasta marraskuussa. Sittemmin Tourésta on muodostunut Guardiolan luottopelaaja.

33-vuotiasta keskikenttäpelaajaa on yhdistetty siirtohuhuissa Kiinaan. Tourélle on tarjottu raporttien mukaan 500 000 punnan viikkopalkkaa. Hän haluaa jäädä tarjouksista huolimatta Valioliigaan.

– Kyllä, se on ideani. Olen aina sanonut, että mikäli siirtyisin Kiinaan, muuttuisin vihaiseksi siellä, Touré kertoi Sky Sportsille.

– Pelaatko jalkapalloa, koska rakastat sitä, vai pelaatko tehdäksesi rahaa? Mikä on päämääräsi?

– Minä pelaan jalkapalloa, koska nautin siitä, rakastan pelaamista. Nautin joukkuekavereiden auttamisesta, nautin pelaamisesta isoja pelaajia ja joukkueita vastaan. Haluan jatkaa sillä tiellä.

Touré lukeutuu Cityn pitkäaikaisiin pelaajiin. Keskikenttäpelaaja on edustanut seuraa jo vuodesta 2010 lähtien. Rakkaus seuraa kohtaan kantoi vaikean alkukauden yli.

– Olen kertonut jo aiemmin, että olen ollut mukana monessa seurassa, mutta erityisesti Cityssä, haluan antaa kannattajille jotain takaisin, Touré jatkoi.

– Haluan tehdä kovasti töitä heidän takia, viihdyttää heitä, pitää heidät onnellisina – sitä haluan.

– Jos olisin väsynyt, sanoisin ’ei enää, siirry eteenpäin’, mutta en tunne oloani väsyneeksi. Oloni on erittäin, erittäin hyvä. Koen oloni nuoreksi.