Valioliigaa pelataan jälleen muutaman päivän tauon jälkeen. Edellisellä kierroksella useampi kärkiseura sortui pistemenetyksiin. Kärkikuusikosta ainoastaan Manchester City otti täyden pistepotin.

Valioliigan 24. ottelukierros potkaistaan käyntiin kierroksen ehdottomalla huippuottelulla. Chelsea saa vieraita naapurista, kun Arsenal suuntaa Stamford Bridgelle Lontoon paikalliskamppailuun.

Chelsea lähtee hakemaan revanssia Arsenalista, joka nöyryytti Antonio Conten miehistöä syyskuussa peräti 3-0-lukemin. Kovinkaan helppoa ottelua Tykkimiehille ei voi povata. Arsène Wengerin miehistö on voittanut Stamford Bridgellä edellisen kerran vuonna 2011. Alla on myös heikko esitys, kun Watford haki pisteet Emiratesilta 2-1-lukemin. Kaiken lisäksi Wenger istuu ottelussa katsomon puolella kärsiessään toimitsijakieltoa.

Contella on käytössään täysin terve miehistö. Joukkue haki tiistaina pisteen Anfieldiltä Liverpoolin vieraana. Tulos oli lähtökohtaisesti vaikeasta ottelusta varsin kelvollinen. Arsenalia vastaan joukkue lähtee suurehkona ennakkosuosikkina.

Putoamiskamppailussa äärimmäisen iso ottelu

Crystal Palacen ja Sunderlandin kohtaamisessa ei panosta puutu. Joukkueet ovat sijoilla 18 ja 20. Eagles ja The Black Cats ovat toisistaan kolmen pisteen päässä.

Ottelu on monella tapaa mielenkiintoinen. Palace-manageri Sam Allardyce kohtaa nimittäin viime kauden työnantajansa. Big Sam pelasti Sunderlandin putoamiselta upean kevätkauden myötä. Nyt hän voi sysätä ex-seuransa entistä syvemmälle putoamiskurimukseen.

Tammikuussa Sunderlandista Crystal Palaceen siirtynyt Patrick van Aanholt kohtaa lauantaina ex-seuransa. Hollantilaispelaaja kirjautti Palace-paidassa debyytissään täydet minuutit.

Kierrosta voi seurata tänä viikonloppuna ilmaiseksi Viasat Urheilu -kanavan kautta. Viasat näyttää viikonlopun aikana kolme suoraa lähetystä Valioliigasta.

24. kierros

Lauantai
Chelsea-Arsenal kello 14.30 (Viasat)
Crystal Palace-Sunderland kello 17.00
Everton-Bournemouth kello 17.00
Hull-Liverpool kello 17.00
Southampton-West Ham kello 17.00
Watford-Burnley kello 17.00
West Bromwich-Stoke kello 17.00
Tottenham-Middlesbrough kello 19.30 (Viasat)

Sunnuntai
Manchester City-Swansea kello 15.30
Leicester-Manchester United kello 18.00 (Viasat)