Komean pelaajauransa tämän kuun alussa päättänyt Frank Lampard, 38, on paljastanut pelänneensä vain yhden joukkueen kohtaamista.

– Barcelonan kohtaaminen Nou Campilla, ja Xavia ja (Andrés) Iniestaa vastaan pelaaminen. Tietysti (Lionel) Messi on maailman paras pelaaja, mutta keskikentällä joutui pelaamaan noita kahta vastaan massiivisen kokoisella kentällä, Lampard kertoi Chelsean virallisessa ottelulehtisessä.

– Se oli ainoa joukkue, jota vastaan menin peliin ajatellen ”Voi luoja, nyt sitä mennään”. Minusta ei tuntunut samalta, kun pelasimme heitä vastaan Bridgellä, koska ajattelin aina, että pystyisimme panemaan heidät lujille. Kenttä on kapeampi, pääsimme lähemmäs heitä ja estimme heidän pelaamisensa. Heidän stadionillaan he avasivat pelinsä ja olivat mahtavia. Meillä itse asiassa oli ihan kelvolliset tilastot heitä vastaan jopa Nou Campilla. Meitä ei koskaan murskattu täysin.

Ammattilaisuransa West Hamissa aloittanut Lampard muistetaan ennen kaikkea Chelsean paidasta. Hän voitti Stamford Bridgellä muun muassa kolme liigamestaruutta, Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan.

Keskikenttäpelaaja Lampardin viimeiseksi seuraksi jäi New York City FC. Hän ilmoitti kouluttautuvansa nyt valmentajaksi.

Lue Frank Lampardin jäähyväisviesti sanasta sanaan täällä.

Lähde: Metro