Everton lainasi tammikuun siirtoikkunassa vähälle peliajalle jääneen espanjalaisen Gerard Deulofeun Serie A:n AC Milaniin, ja italiassa Deulofeulla tuntuu kulkevan. Deulofeu syötti hetkeä ennen täyttä aikaa ottelun ainoan maalin, kun AC Milan katkaisi kuuden ottelun voitottoman putkensa hakemalla 1-0 -vierasvoiton Bolognasta.

– Syöttö vastustajan jalkojen välistä Pasalicin maaliin oli todellinen helmi, ehtaa Baggion tyyliä, La Gazzetta dello Sport -lehti kirjoitti.

Samainen lehti kehuu Deulofeuta Milanin ehdottomaksi avainhahmoksi, josta tulee olemaan seuralle vielä paljon iloa.

– Neljännessä ottelussaan, joista vasta toisen kerran avauskokoonpanossa, Gerard Deulofeu ratkaisi ottelun, joka oli luultavasti punamustien koko kauden hankalin.

Erityisen vaikean Milanille ottelusta teki se, että se pelasi yli puoli tuntia kahden miehen vajauksella. Ensimmäisen ulosajonsa se sai jo avausjaksolla, joten voittoa voidaan pitää melkoisena saavutuksena.

– Deulofeu ei ikinä hukannut palloa, hän teki töitä myös puolustussuuntaan ja nosti samalla myös pelikavereidensa tasoa. Jos hän alkaa vielä osua tarkemmin maalia kohti, on hänellä vielä paljon annettavaa. Seurajohto saa silti hymyillä. Milan sai tammikuun siirtoikkunassa erinomaisen vahvistuksen puoli-ilmaiseksi, italialaislehti jatkaa.

Lähde: AS