West Bromwich Albionin ja Stoke Cityn välit näyttävät muuttuneen entistäkin huonommiksi Saido Berahino -saagan jälkeen.

Nyt Stoken manageri Mark Hughes väittää WBA-luotsi Tony Pulisin soittaneen toppari Ryan Shawcrossille ja haukkuneen tätä ”luuseriksi” viime viikonlopun liigakohtaamisen jälkeen.

Tunnelma The Hawthornsilla oli katkera. Managerit eivät kätelleet toisiaan päätösvihellyksen jälkeen, ja Stokeen siirtyneelle Berahinolle buuattiin kovaäänisesti entisellä kotiareenalla.

Perjantain lehdistötilaisuudessa saatiin uusi käänne, kun Hughes kertoi Pulisin jättäneen ääniviestin Stoken kapteenille. Hänen mukaansa Shawcross pyrki soittamaan Stoken ex-managerille takaisin saadakseen selville, mitä tämä oli oikein tarkoittanut. Vastausta ei kuulunut, ja Hughes teki päätelmän, ettei kyseessä ollut vitsi.

– Meitä ärsyttää monikin asia. Meitä ärsytti se, että heidän managerinsa soitti Ryanille maanantaiaamuna pelin jälkeen ja kutsui tätä luuseriksi, Hughes kommentoi.

– En ollut kovin tyytyväinen siihenkään, mutta hei. Moni peliin liittyvä asia oli meidän näkökulmastamme tarpeeton. Ääniviesti jätettiin. En ole kuullut sitä, mutta Ryan ei ollut kovin tyytyväinen. Hän yritti soittaa takaisin eikä saanut vastausta, hän jatkoi.

Seurat olivat ajautuneet kiistaan, kun tammikuussa seurasiirron tehneen Berahinon aiempi huumekäry ja pelikielto vuodettiin julki.

Lähde: Goal.com