Manchester United on pelannut jo 16 liigaottelua peräjälkeen ilman tappiota, mutta siitä huolimatta joukkue on Valioliigassa vasta kuudentena.

Unitedin manageri José Mourinho on kritisoinut kärkijoukkue Chelseata luotsaavan Antonio Conten pelitapaa liian puolustavaksi. Punapaitojen entinen kapteeni Gary Neville pitää lausuntoja psykologisena pelinä, mutta samalla hän kuitenkin uskoo, että taustalla saattaa olla myös kateutta.

– Hän on luultavasti kateellinen, luultavasti sanoen sen kohteliaisuutena, koska katsoessani Chelseata joukkue näyttää silmissäni tasapainoiselta, oikealta sekoitukselta kaikkea hyvää, asiantuntijana toimiva Neville sanoo Sky Sportsille.

– En ole missään vaiheessa tätä kautta katsonut Chelseata ja ajatellut heidän olevan todella tylsiä. Olen nähnyt heidän menevän Cityn kotikentälle ja pelaavan aivan erinomaisesti. Olen nähnyt heiltä sitkeyttä niillä hetkillä, kun sitä on tarvittu. Olen nähnyt heidän pelaavan loistavaa jalkapalloa, hän jatkaa.

Mourinho ei ole vielä saanut Unitedia pelaamaan aivan kaikkia sylintereitä käyttäen. Neville uskoo portugalilaisen ajattelevan, että Chelsean pelaamisessa on mestarijoukkueen tasapaino.

– José etsii sitä tasapainoa, ymmärtäen sen, että Unitedin on oltava hänen valitsemassaan pelitavassa hieman avoimempi.

Lähde: Goal.com