Swansean topparin Alfie Mawsonin, 23, upea volleymaali Leicesterin verkkoon oli yksin viime viikonlopun puheenaiheista Valioliigassa, mutta myös hänen tuuletuksensa herätti huomiota.

Lauottuaan pallon ohi maalivahti Kasper Schmeichelin 36. minuutilla Mawson juoksi toiselle kenttäpuoliskolle ja aloitti erikoisen tanssin. Mawson paljastaa keksineensä liikkeet yhdessä tyttöystävänsä Bethin kanssa, kun hän oli lainassa Kakkosliigan Wycombessa.

– Siitä tulee villitys! Kyse on minun ja naiseni välisestä asiasta. Ollessani Wycombessa minulla oli onnekas jakso maalien suhteen ja me suunnittelimme yhdessä pienen tanssiliikkeen, Mawson kertoo.

– Sanoin hänelle tekeväni sen uudestaan, jos teen taas maalin, ja tänään oli se päivä. Ja se sattui tapahtumaan televisiossa, joten toivottavasti minua ei herjata kovin paljon Twitterissä. Uskon, että minut murskataan tämän takia.

Omalla Twitter-tilillään Mawson ylisti Swansean faneja ja pyyteli samalla anteeksi tanssiaan. Swansea kaatoi hallitsevan mestarin loppuluvuin 2–0 ja onnistui repimään eroa putoamisviivaan.

Lähde: Wales Online