Arsenal sai Mestarien liigan neljännesvälieräpelissä Münchenissä elintärkeän vierasmaalin, kun Alexis Sánchez pani epäonnistuneen rankkarinsa paluupallon itse maaliin. Chileläisen taistelu oli esimerkillinen, sillä moni muu olisi luovuttanut ensimmäisen, tai viimeistään toisen epäonnistumisen jälkeen.

Itse pilkku oli Sánchezilta melkoisen kehno, sillä veto suuntautui jokseenkin keskelle maalia ja Manuel Neuer osui helposti pallon tielle. Ensimmäiseen paluupalloon Sánchez potkaisi puhtaan hudin, mutta mies seurasi edelleen hienosti pallon liikettä ja onnistui kuin onnistuikin pamauttamaan pelivälineen pelaajaruuhkan keskeltä takakulmaan.

Sánchezin maalilla Arsenal tasoitti pelin 1-1:een, ja näissä numeroissa mentiin myös tauolle. Avausmaalista oli vastannut Arjen Robben upealla kaukovedolla.

Arsenal sai rankkarin, kun Robert Lewandowski yritti purkaa palloa, mutta potkaisi samalla palloa tavoitellutta Laurent Koscielnya. Bayern-pelaajat eivät tuomiota purematta nielleet ja tunteet alkoivatkin lämmetä. Kotijoukkueen pelaajien pulssi nousi lisää, kun se ei saanut rankkaria aneluistaan huolimatta, vaikka pallo osui Arsenal-puolustaja Hector Bellerínin käteen. Bellerínin käsi oli kuitenkin luonnollisessa peliasennossa, joten tuomarin näkemys oli oikea.