Kuva: Getty Images

during the Premier League match between AFC Bournemouth and Liverpool at Vitality Stadium on December 4, 2016 in Bournemouth, England.
Uutiset

Toinenkin valioliigaseura rikkoi doping-sääntöjä

Kerroimme eilen, kuinka Englannin jalkapalloliitto oli langettanut Manchester Citylle 41 000 euron sakot antidopingsäännöstön rikkomisesta. City ei kuitenkaan ole ainoa syntinen, vaan nyt myös Bournemouthia syytetään vastaavanlaisesta rikkomuksesta.

Jalkapalloliitto FA:n mukaan Bournemouth ei ole tiedottanut asianmukaisesti ja riittävästi pelaajiensa olinpaikoista doping-testausta varten. Seuralla on ensi viikon torstaihin saakka aikaa vastata syytteisiin.

Englantilaiseen futikseen keskittyvä keskustelupalsta Valioforum on avattu! Mukaan kiihkeimpiin keskusteluihin pääset TÄSTÄ.