Chelsea ei päässyt helpolla FA Cupin vieraspelissään Wolverhampton Wanderersia vastaan, mutta otti 2-0 -voiton ja saa jatkaa tuplamestaruusjahtiaan. Aiemmilla kierroksilla jo Stoken ja Liverpoolin pudottanut Wolves saa poistua cup-areenoilta päät pystyssä.

Chelsea kierrätti kokoonpanoaan etenkin alakerran ja keskikentän osalta, mutta hyökkäyspäässä kentällä nähtiin koko kärkikaarti Diego Costa, Eden Hazard ja Willian.

Ensimmäisen puoliajan paras maalipaikka syntyi jo viidennellä peliminuutilla, kun Wolvesin George Saville pääsi laukomaan keskeltä parasta maalintekosektoria. 23-vuotiaan entisen Chelsea-juniorin kuti pamahti kuitenkin maalin pystypuuhun.

Tasaisen avausjakson herra ja hidalgo oli Cesc Fabregas, joka tarjoili pelikavereilleen useita maukkaita passeja. Tauolle mentiin kuitenkin maalittomassa tasatilanteessa, sillä hyvin pelannut Wolves-vahti Carl Ikeme teki tyhjäksi muun muassa Willianin aikeet. Wolvesin ehdottomasti vaarallisin pelaaja oli molemmilla puoliajoilla seuran ennätyshankinta Helder Costa.

Kun toista puoliaikaa oli pelattu vajaat 17 minuuttia, Diego Costa harhautteli itsensä irti puolustajista ja hyvään vetopaikkaan. Pallo kuitenkin tupsahti vain sivuverkkoon.

Reilut kaksi minuuttia myöhemmin Chelsean johtomaali näki päivänvalon. Pitkä pystysyöttö tavoitti Costan, joka jatkoi taaksepäin Eden Hazardille. Belgialainen levitti jälleen rankkarialueen laidalle Willianille, ja tämä lähetti ilmaan mallikkaan keskityksen, jonka Pedro puski verkon perukoille.

Loppunumerot 2-0:een sinetöi hieman ennen täyttä aikaa Diego Costa. Pallo karkasi rankkarialueella Wolvesin irlantilaispuolustaja Matt Dohertylta suoraan Costan jalkoihin, ja espanjalainen ampui sen ykkösellä maalin alanurkkaan. Maalintekijän kliininen viimeistely.