Tottenhamissa ja Manchester Unitedissa takavuosina loistanut Dimitar Berbatov on myöntänyt olevansa halukas jatkamaan pelaajauraansa. 36-vuotias bulgarialainen oli BBC:llä kommentoimassa kahden entisen seuransa – Fulhamin ja Tottenhamin – välistä cup-ottelua ja paljasti olevansa seuranhaussa.

– Yritän löytää jostain joukkueen, jos näin voi sanoa. Tunnen oloni edelleen hyväksi. Harjoittelen ja pidän itseni kunnossa. Puhuin aiemmin Jermaine Jenasin kanssa siitä, kuinka vaikeaa uran lopettaminen on, Berbatov myöntää.

– Kyse on jalkapallosta. Kun on 36-vuotias, sitä haluaa pelata vielä vähän aikaa. Näen kentillä itseni ikäisiä pelaajia, kuten Fulhamin Scott Parkerin, joten uskon voivani itsekin jatkaa yhä.

Seitsemän kertaa Bulgarian vuoden pelaajaksi valittu Berbatov on maansa maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä. Berbatov voitti Manchester Unitedissa kaksi kertaa valioliigamestaruuden ja kaudella 2010-2011 hänet kruunattiin myös sarjan maalikuninkaaksi. Hyökkääjä on ollut ilman seuraa sen jälkeen, kun hänen sopimuksensa kreikkalaisen PAOK:in kanssa purettiin viime kesänä.