Vaikka chileläistä Alexis Sánchezia pidetäänkin yleisesti Arsenalin kauden selkeimpänä onnistujana ja joukkueen ehdottomana johtotähtenä, ei manageri Arsène Wenger suostu antamaan Sánchezille synninpäästöä Tykkimiesten keskiviikkoisesta 1-5 -murskatappiosta Bayern Müncheniä vastaan.

Sánchez viimeisteli ottelussa Arsenalin ainoan maalin seurattuaan oman rankkarinsa paluupalloa perusteellisesti ja ammuttuaan pallon Manuel Neuerin vartioiman maalin alakulmaan. Vaikka Arsenal oli ottelussa totaalisesti alakynnessä, kuului Sánchez monien mielestä vieraiden harvoihin onnistujiin. Wenger oli kuitenkin toista mieltä.

– Katsokaa peli uudestaan. En halua kommentoida ketään pelaajaa erikseen, mutta me hävisimme joukkueena, ja Alexis on osa joukkuetta, Wenger totesi The Timesin mukaan.

Epäilevät tuomaat uskovat, että Arsenalin todennäköinen Mestarien liigan puolivälieristä karsiutuminen voi vaikeuttaa Sánchezin taivuttelemista jatkosopimukseen. Manageri Wenger oli kuitenkin tästäkin eri mieltä. Ranskalainen sanoi samassa yhteydessä, että yksittäisten pelaajien mahdollinen jatko ei vaikuta siihen, päättääkö hän itse jatkaa vielä Arsenal-uransa 22. kaudelle.

– Jatkoni ei riipu pelaajista, vaan tuloksista, Wenger totesi ykskantaan.

Wengerin odotetaan tiedottavan jatkoaikeistaan maalis- tai huhtikuussa.