Alasarjajoukkue Sutton Unitedin kapteeni Jamie Collins paljasti talkSPORT-radiokanavalle, että vierasjoukkue Arsenal teki upean eleen maanantai-illan FA Cup -kohtaamisen yhteydessä.

– Varustevastaavamme puhui heidän varustevastaavansa kanssa, ja tämä sanoi laittavansa kaikki heidän paitansa mustaan kassiin. Sovimme, että torstain harjoituksissa jokainen vetää umpimähkään yhden paidan kassista ja saa pitää sen, Collins kertoi.

Sopimuksen myötä päätösvihellyksen jälkeen vältettiin se, että Suttonin pelaajat olisivat kilpailleet siitä, ketkä onnistuvat vaihtamaan paitoja Arsenalin nimekkäimpien pelaajien kanssa.

Osa-aikatyötä rakentajana tekevän Collinsin mukaan Suttonin pukuhuoneessa kävi useita erityisiä vieraita 0–2-tappiopelin jälkeen.

Ray Parlour tuli pukuhuoneeseen pelin jälkeen ja jakoi olutta sekä piti pienen puheen. Se oli hieno ele häneltä.

– Sitten muutama Arsenalin pelaaja tuli sisään, kirjoitti nimikirjoituksia paitoihin ja sanoi ”hyvin pelattu”. Myös itse Arsène Wenger tuli sisään. Hän kertoi meille, että se oli loistava peli ja meidän pitäisi pitää päämme pystyssä, pelasimme erittäin hyvin.

– Se oli hyvä ele muutamalta pelaajalta ja managerilta, joten kiitämme heitä siitä.