Pikkuseura Sutton Unitedin manageri Paul Doswell oli ihmeissään vierasjoukkue Arsenalin tiukoista turvatoimista FA Cupin maanantai-illan ottelun yhteydessä. Lontoolaisseuran pelaajat saapuivat stadionille turvamiesten kanssa.

– Minun pelaajani kiersivät heidän turvamiehensä päästäkseen ulos. Nämä ottivat pelaajatunnelin haltuunsa, Doswell kommentoi.

– Totta puhuen oli outoa nähdä James Bond -tason turvatoimet meidän ympärillämme. Minusta täällä tuntui turvalliselta. Se on hyvin outoa, mihin suuntaan jalkapallo on mennyt, hän jatkoi.

Arsenal voitti Lucas Pérezin ja Theo Walcottin maaleilla 2–0 ja eteni puolivälierävaiheeseen Lincolnin vastustajaksi. Päätösvihellyksen jälkeen Suttonin kannattajat ryntäsivät kentälle, mutta tilanne rauhoittui nopeasti.

Mail Sport

@MailSport
Sutton manager Paul Doswell labels Arsenal's 'James Bond security' as bizarre dailym.ai/2lorGim

Doswell myönsi, ettei hän ollut juurikaan nauttinut kamppailun yhteydessä saamastaan henkilökohtaisesta huomiosta.

– Niin mahtavaa kuin se onkin seuralle ollut, nämä eivät ole olleet elämäni parhaat kolme viikkoa. Se haittasi kaikkea tekemistäni. En ole pystynyt tekemään normaalia työpäivää, hän sanoi.

Managerin mielestä jalkapalloilijoista on tullut kuin filmitähtiä.

– Heille ei saa puhua, heidän lähelleen ei pääse. Se on erilainen maailma kuin silloin, kun katsoin ensimmäisen divisioonan jalkapalloa 14–15-vuotiaana.

Lähde: Daily Mail