Pohjoislontoolainen Tottenham oli lähellä Diego Maradonan hankkimista 1990-luvulla, paljastaa seuran entinen hyökkääjä Teddy Sheringham.

Spursin silloinen argentiinalaismanageri Ossie Ardiles oli kiinnostunut tuomaan maanmiehensä White Hart Lanelle. Lopulta siirto jäi kuitenkin toteutumatta ja hän hankki sen sijaan saksalaisen Jürgen Klinsmannin.

– Tulin erittäin hyvin toimeen Ossien kanssa ja mielestäni olin silloin kapteeni. Ossie tuli luokseni yhtenä päivänä ja sanoi ”Haluan mielipiteesi, olen ajatellut erään pelaajan hankkimista”, Sheringham totesi Stadium Astron mukaan.

– Minä sanoin ”Jatka”, ja hän totesi sen olevan Diego Maradona. Ja minä sanoin ”Ossie, Ossie, todellako? Oletko tosissasi? Tee se, anna mennä”.

Ardiles kertoi keskustelevansa Maradonan kanssa. Siinä vaiheessa Sheringham ajatteli, kuinka mahtavaa olisi pelata elävän legendan kanssa.

– Hän tuli luokseni noin kolme päivää myöhemmin ja sanoi ”Olen päättänyt olla hankkimatta Diegoa, hänellä on liikaa painolastia ympärillään”.

Sheringhamin mukaan pettymys pyyhkiytyi nopeasti mielestä, kun hän kuuli seuran napanneen Klinsmannin.

– En voinut uskoa sitä, että juuri maailmanmestaruuden voittanut Klinsmann oli tulossa Tottenhamiin, ja hän oli menestys Tottenhamissa.

Lähde: Sky Sports