Manchester United marssi suvereenisti Eurooppa-liigan neljännesvälieriin voitettuaan otteluparin Saint-Étienneä vastaan yhteismaalein 4-0. Vieraspeli Ranskassa jätti kuitenkin jotain hampaankoloonkin, sillä joukkue menetti kaksi tärkeää pelaajaa sairastuvalle.

Keskiviikon ottelun ainoan maalin tehnyt Henrikh Mkhitarjan tuli vaihtoon jo ensimmäisellä puoliajalla todennäköisesti takareisivamman takia. Michael Carrick jouduttiin puolestaan vaihtamaan toisella jaksolla Bastian Schweinsteigeriin.

United-manageri José Mourinho ei usko kummankaan keskikenttäpelaajan olevan käytettävissä tulevan sunnuntain Liigacup-finaalissa Southamptonia vastaan.

– Totta puhuen en usko Mkhitarjanin olevan pelikunnossa. Luultavasti sekä hän että Michael ovat sivussa. Arvio perustuu kokemukseeni, ei lääketieteen tuntemukseeni eikä testeihin, Mourinho totesi The Telegraphin mukaan.

– Kokemukseni mukaan, olipa kyseessä sitten lievä pohje- tai takareisivamma, en usko heidän pystyvän pelaamaan.

– Ei se pelialustasta johtunut, vaan kenttä oli ihan ok. Vammat vain olivat seurausta otteluruuhkasta. Jos pelaa kerran viikossa, ei tällaisia loukkaantumisia tapahdu, Mourinho julistaa.