Manchester City ja Monaco pistivät tiistaina pystyyn huikeat maalikarkelot – Mestarien liigan pudotuspelien avausosien kaikkien aikojen maalirikkaimmat – ja City-luotsi Pep Guardiola odottaa maaleja toisestakin osaottelusta. Cityn 5-3 -voittoon päättynyt hulinapeli jätti otteluparin täysin avoimeksi (raportti).

– Olen tyytyväisempi kuin Monacon kollegani, koska kahden maalin tappiolla olisimme olleet ulkona. Jos jokin joukkue kykenee tekemään tuhat miljoonaa maalia, niin Monaco. He tulevat 6 – 7 pelaajalla boksiin ja sitä on vaikea hallita vastahyökkäyksissä, Guardiola analysoi ottelua The Guardianissa.

– Tietysti meidän tarvitsee parantaa. Kaksi ensimmäistä takaiskumaalia olivat virheitämme, mutta opimme tänään, ettemme saa ikinä luovuttaa.

– Menemme Monacoon tekemään mahdollisimman monta maalia, emmekä aio vain puolustaa tätä tulosta. Tunnemme toisemme nyt paremmin. Molemmat joukkueet tekevät joitain muutoksia, mutta meidän on tehtävä maaleja. Jos emme tee maalia Monacossa, putoamme jatkosta, Guardiola uskoo.