Monet urheiluvedonlyöntiä harrastaneet tietävät varmasti hyvin tunteen, kun potentiaalinen suurvoitto lipuu ottelun loppuhetkillä sivu suun viimeisten minuuttien maalin ansiosta. Tilanne on kiusallisen tuttu myös saksalaiselle jalkapallon ystävälle Mustafa Celikille.

Se sen sijaan on harvinaisempaa, että epäonninen vedonlyöjä saa henkilökohtaiset pahoittelut maalin tehneeltä pelaajalta. Celik on kokenut tämänkin.

Celik oli hyvin lähellä voittaa hulppeat 34 200 euroa pelattuaan kahta tiistain Mestarien liiga -ottelua vaatimattomalla kahden euron panoksella. Celik arvasi oikein Atlético Madridin 4-2 -vierasvoiton Bayer Leverkusenin vieraana. Manchester City-Monaco -pelin tulokseksi hän puolestaan veikkasi 4-3. Kahden kohteen yhteiskertoimeksi muodostui hulppeat 18 000.

Hetken aikaa näytti siltä, että saksalaismiehestä tulee äkkirikas, mutta sitten iski Celikin maanmies Leroy Sané. Sané teki illan toisella maalillaan Manchester Cityn voittolukemiksi 5-3 ja tuhosi vedonlyöjän haaveet autosta, matkasta tai ties mistä.

Celik reagoi nopeasti ja twiittasi Sanélle osoitetun kuvan väärin menneestä vetolapustaan ja lisäsi tekstiksi ”Olet minulle 34 000 euroa velkaa.” Sané nuorena herrasmiehenä päätti sitten pahoitella tekemäänsä maalia.

– Luin siitä lehdistä. Olen pahoillani sen ressukan puolesta! #inSáne, 19-vuotias City-kiituri kirjoitti omalla Twitter-tilillään.

Leroy Sané

@leroy_sane
I read about it in the newspapers ... sorry for that poor guy 🙈😅 #inSané

Parempaa onnea ensi kerralla, Herr Mustafa Celik!