Manchester City ja Monaco järjestivät tiistaina Etihad Stadiumilla ikimuistoisen ja ennätyksellisen maali-iloittelun, joka ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi (raportti). City-manageri Pep Guardiola kehui 5-3 -tulokseen päättynyttä ottelua kauniiksi ja jopa Monacon valmentaja Leonardo Jardim onnitteli joukkuettaan tappiosta huolimatta.

– Totta kai nautin pelistä. Teemme töitä järjestääksemme kunnon shown, koska suhtaudumme intohimoisesti jalkapalloon. Haluamme viihdyttää faneja, Jardim kertasi pelin jälkeen.

Tarkan puolustuspelin ystävien kulmakarvat saattoivat nousta ottelun aikana kerran jos toisenkin, mutta myös Cityn kenttäpelaaja Yaya Touré innostui hehkuttamaan ottelun viihdearvoa.

– Tällaisia pelejä haluamme nähdä. Itsekin nautin tällaisten pelien katselemisesta, kun istun sohvalla katsomassa europelejä, norsunluurannikolainen totesi Guardianille.

– Se oli loistavaa. Me nautimme siitä ja fanit nauttivat siitä. Jopa te median edustajat piditte siitä. Kauden alusta lähtien olemme koko ajan hyökänneet. Se on pääasia. Uuden managerin kanssa kaikki painottuu hyökkäämiseen.

Otteluparin avausosan voitto antoi Tourélle myös uskoa joukkueensa menestysmahdollisuuksiin Mestarien liigassa, joka on tällä kaudella tarjonnut joitain maukkaita yllätystuloksia.

– Suoraan sanottuna kilpailu on tänä vuonna aikamoisen avoin. Vai mitä voi sanoa siitä, kun PSG voittaa Barcelonan?

– Monaco oli loistava, ja kokematon joukkue olisi ehkä luovuttanut, mutta meillä on David Silvan kaltaisia kokeneita pelaajia. Olemme tottuneet nousemaan takaa-ajoasemasta, Touré kertaa.

– Osoitimme olevamme nälkäisiä. Cityn luonnetta ehkä aliarvioidaan historiamme takia. Manchester Unitediin uskotaan aina historiansa takia, mutta me yritämme lähestyä Unitedia.