Barcelonassa jalkapallo-oppinsa saanut Héctor Bellerín on valmis palaamaan ex-seuraansa, mikäli Arsène Wenger ei jatka Tykkimiesten managerina. Asiasta uutisoi The Guardian, joka siteeraa jutussaan Mundo Deportivoa.

Bellerín solmi marraskuussa kuuden ja puolen vuoden sopimuksen Arsenalin kanssa. Brittilehden tietojen mukaan espanjalaispuolustaja oli tuolloin siinä uskossa, että Wenger jatkaa seuran peräsimessä tulevinakin vuosina.

21-vuotias laitapuolustaja nauttii pelaamisesta Wengerin alaisuudessa. Viime kesänä Manchester City havitteli nuorta puolustajaa riveihinsä, mutta Bellerín halusi jäädä Tykkimiehiin ranskalaisvalmentajan alaisuuteen. Arsenal ei myöskään halunnut myydä pelaajaansa.

The Guardianin tietojen mukaan Bellerínin ajattelu Arsenalissa pelaamisesta muuttuisi, mikäli Wenger lähtisi seurasta kauden päätteeksi. Tämä antaisi Barcelonalle avaimet Bellerínin hankintaan. Espanjalaispuolustaja on katalaaniseuralle tiettävästi ensimmäinen vaihtoehto oikean laitapuolustajan paikalle.

Myös Mesut Özilin ja Alexis Sánchezin tulevaisuus seurassa on pitkälti riippuvainen Wengerin päätöksestä. Ranskalaisvalmentajalle on tarjottu kaksivuotista jatkosopimusta, johon Wenger ei ole toistaiseksi tarttunut.