Claudio Ranieri sai torstai-iltana potkut Leicesterin managerin pestistä. Julkaisemme tässä Ranierin jäähyväiskirjeen kokonaan suomennettuna.

Eilen unelmani kuoli.

Viime kauden euforian ja valioliigamestaruuden jälkeen unelmoin vain siitä, että saisin aina olla Leicester Cityssä, rakastamassani seurassa.

Valitettavasti se ei ollut kohtaloni.

Haluan kiittää vaimoani Rosannaa ja koko perhettäni loputtomasta tuesta sinä aikana, kun olin Leicesterissä.

Kiitän Paoloa ja Andreaa, jotka olivat seuranani tällä mahtavalla matkalla. Kiitos Kutner ja Franco Granello siitä, että tarjositte minulle mahdollisuuden päästä mestariksi.

Eniten minun on kiitettävä Leicester City Football Clubia. Seikkailu oli hämmästyttävä ja se elää sydämessäni ikuisesti.

Kiitos kaikille toimittajille, jotka olivat kanssamme ja nauttivat jalkapallon suurimman tarinan kertomisesta.

Sydämelliset kiitokseni kaikille seurassa, kaikille pelaajille, henkilökunnalle, kaikille jotka olivat osallisia siihen, mitä me saavutimme.

Mutta ennen kaikkea kiitos kannattajille. Te otitte minut sydämiinne ensimmäisestä päivästä lähtien ja rakastitte minua. Minäkin rakastan teitä. Kukaan ei voi koskaan ottaa pois sitä, mitä me yhdessä saavutimme. Toivon, että ajattelette sitä ja hymyilette joka päivä, kuten minä aina hymyilen.

Se oli upeuden ja onnellisuuden aikaa, jota en koskaan unohda. On ollut ilo ja kunnia olla mestari teidän kaikkien kanssa.

Claudio Ranieri